Beoordelingen van Bun Rotterdam

Recente recensies van Bun Rotterdam

5 sterren na 21 reviews

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes, snelle bezorging. Helemaal top!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige broodjes kip, love it

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Had bun kip en bun eisalade met bacon. Bacon was lekker knapperig en kip goed op smaak. Die tzatisiki of hoe je dat ook schrijft ook erg lekker verfrissend

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje was lekker, voor herhaling vatbaar.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere broodjes en koekjes

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spang

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle levering en echt super lekkere smakelijke broodjes 5/5

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergave broodjes

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb twee keer besteld, Heerlijk!!!!

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warm bezorgd en superverse producten!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed gevulde broodjes voor een goede prijs! Veel keus, dus voor elk wat wils. De bezorging was wel later dan in eerste instantie was aangegeven, maar dat was voor ons niet zo erg.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker.!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch besteld voor onze gasten op kantoor. Broodjes vielen erg goed in de smaak (en ik was heel blij met het koekje)

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten geblazen. De broodjes waren dusdanig groot dat me schakel soms in de weg zat tijdens het eten. ook wat tzatziki-saus over me Chelsea vest gemorst, maar dat mocht de pret niet drukken.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes, snelle levering én het wordt aangegeven wanneer je je bestelling ontvangt, extra pluspunt!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke broodjes en het koekje smaakte boven verwachting erg goed! Ik had de white choco blue berry cookie! Aanrader! De bezorger was er eerder dan aangegeven, perfect!