Beoordelingen van Bun Rotterdam

Recente recensies van Bun Rotterdam

5 sterren na 43 reviews

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meatloaf was echt lekker vandaag, aardige bezorger ook.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en super warm!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ERG LEKKER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zalig!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke buns op deze middag. Aangenaam verrast ook door de knappe bezorger. Ik ga zeker vaker bestellen! xx

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als u dit leest, en u heeft nog nooit BUN gegeten, dan heb ik u slechts één ding te zeggen. Waar wacht u nog op! Voor het eerst BUN eten is beter dan voor het eerst de Beatles horen. De zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zorgen voor een dans van smaken in de mond waar het Scapino Ballet niet van terugheeft. Origineel, smeuïg en gewoon heel erg lekker. Rotterdamse kwaliteit!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun is zoals altijd weer heel lekker alleen worden helaas broodjes steeds kleiner vind ook jammer dat ham kaas bun veel duurder zijn geworden ook staat er dat er cheddar word gebruikt die was helaas niet te proeven. Verder is het nog altijd goed bezorgd zeer vriendelijk alleen vind het jammer dat broodjes steeds minder groot worden en sommige wat duurder worden waardoor keuze voor alternatieve makkelijker word.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk gebakken, heerlijk belegd en dampend warm nog bij ons op kantoor bezorgd. Iedere vrijdag smullen we weer bij de lunch van de broodjes van Bun! Geweldig!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, ambachtelijke broodjes en leuk verpakt!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is er met BUN gebeurd? Mijn broodje is met 50% gekrompen en past nu in mijn handpalm. De eens kwalitatieve ingrediënten zijn vervangen door goedkopere varianten. Zelfs de sla moest er aan geloven. De eens zo lekker knapperige sla is vervangen door een goedkope krop sla. Is dit de nieuwe concept vaan BUN het een tijd geleden over had? Broodjes verkleinen + goedkopere ingrediënten = $$$ . Ga hier niet meer bestellen. Zat andere zaakjes waar je nog waar voor je geld krijgt. BUN you blew it.

Reactie van Bun:Beste Lefty, Vervelend maar begrijpelijk dat je dit zo hebt ervaren. We probeerden wat aan de productiemethode te veranderen, waardoor er een aantal broodjes erg klein waren uitgevallen. We dachten dat het wel kon, maar bij nader inzien zijn we hier ook niet tevreden over. Dit zal dus niet de nieuwe maat van de broodjes worden. Op de ingrediënten hebben we niet bezuinigd. We gebruiken dezelfde sla (Romaine), maar dan grotere kroppen. Het werkt efficiënter maar we moeten er inderdaad wel op letten dat we naast het groen van de sla ook de knapperige kern op het broodje doen. Verder hebben we het menu aangepast met nieuwe broodjes, dit hebben we puur gedaan omdat we het leuk vinden nieuwe broodjes te verzinnen en de klant iets nieuws willen aanbieden. Dit is niet zozeer om te bezuinigen. Kortom excuses voor deze slechte ervaring en toch ook bedankt voor je feedback. We smsen je een code waarmee je de volgende keer gratis kan bestellen en hopen dat we je dan kunnen overtuigen dat we niet onze kwaliteitsstandaard overboord hebben gegooid. Groeten Bun

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! Deze keer waren ze wel wat kleiner van formaat. Jammer!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ooh hier word ik zo dolgelukkig van. Kantoorlunch gehad met broodjes van Bun, iedereen dikke smile van oor tot oor. Verrukkelijke broodjes, rustieke verpakking- Best. Lunch. Ever.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke broodjes

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed gevuld broodje voor een mooie prijs. Het werd ook snel en zorgvuldig bezorgd!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pulled Pork is een aanrader!

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potverdikkie, wat zijn jullie kip broodjes toch lekker!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes en snelle bezorging. Elke keer weer.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes, snelle bezorging. Helemaal top!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige broodjes kip, love it

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Had bun kip en bun eisalade met bacon. Bacon was lekker knapperig en kip goed op smaak. Die tzatisiki of hoe je dat ook schrijft ook erg lekker verfrissend

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje was lekker, voor herhaling vatbaar.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere broodjes en koekjes

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spang

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle levering en echt super lekkere smakelijke broodjes 5/5

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergave broodjes

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb twee keer besteld, Heerlijk!!!!

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warm bezorgd en superverse producten!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed gevulde broodjes voor een goede prijs! Veel keus, dus voor elk wat wils. De bezorging was wel later dan in eerste instantie was aangegeven, maar dat was voor ons niet zo erg.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker.!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch besteld voor onze gasten op kantoor. Broodjes vielen erg goed in de smaak (en ik was heel blij met het koekje)

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten geblazen. De broodjes waren dusdanig groot dat me schakel soms in de weg zat tijdens het eten. ook wat tzatziki-saus over me Chelsea vest gemorst, maar dat mocht de pret niet drukken.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes, snelle levering én het wordt aangegeven wanneer je je bestelling ontvangt, extra pluspunt!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke broodjes en het koekje smaakte boven verwachting erg goed! Ik had de white choco blue berry cookie! Aanrader! De bezorger was er eerder dan aangegeven, perfect!