Beoordelingen van Bun Rotterdam

Recente recensies van Bun Rotterdam

5 sterren na 83 reviews

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker weer en snelle bezorging!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben niet gewend om een uur te wachten op mijn bestelling, kan natuurlijk een keer gebeuren maar dat is wel heel jammer want nu waren de broodjes koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en dit keer weer heel snel bezorgd

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super! Alleen zit er misschien een foutje in de website, de vorige keer en deze keer bestelde ik een ceasar salade zonder kip maar kreeg beiden keren met kip. Nu wil ik niet klagen over gratis eten maar ik vind hem veeeel lekkerder zonder kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker weer, broodje kip is echt een toppertje

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtige zaak. Ambachtelijke broodjes en alles handgemaakt en met liefde bereidt. De bun kipDIJ rode ui blijft me keer op keer verbazen. Echt sindsdien ik dit broodje verorberd wil ik alleen nog maar de kipDIJ van de bun. Een knap staaltje vakwerk en die kruidenmelange is geniaal. Petje af voor deze mannen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel graag bij Bun, omdat de broodjes heerlijk zijn. levering zou wat sneller mogen, zeker wanneer het leveradres dichtbij is. Verder super tevreden!

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun heeft gewoon perfecte broodjes, ik weet niet hoe ze het doen maar ik zou ze elke dag wel lusten. En hun Ceaser Salade is ook echt f*cking lekker!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk (as usual) en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Denk de lekkerste salade van de stad?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie shit ouwe!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaaksensatie in de mond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Switi

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke lunches! absolute aanrader

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simply fantastic!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een tevreden terugkerende klant, en ben vooral te spreken over de Kippendij met tzatziki, supergoede value for money!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestellen al een paar weken elke zondagochtend onze broodjes bij Bun, en hebben bijna de hele kaart nu gehad. Ze hebben nog niet één keer teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suppperrr lekkere kipbrooodjesss !!!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een heftige koningsdag was de bun meatloaf royale het enige dat binnen bleef!

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik lig in bed. Bestel 2 Bunnetjes en terwijl ik me nog eens omdraai gaat een kwartier later de bel al. (Te) Snelle bezorging en heerlijke broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf nooit recensies maar voor het truffelbroodje maak ik een uitzondering. Man man man wat een genot

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes en snelle bezorging!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love these. No wonder Rotterdam is becoming more popular with the tourists

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjeszaak van de stad! Ik bestel elke keer als ik bij mijn vriendin ben en de kwaliteit is constant. De eigenaars zijn leuke, rasechte Rotterdammers. Nu hopen dat ze meer zaken gaan openen ook op Zuid

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes zoals altijd

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, heerlijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk broodje kip!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes Bun zijn echt mijn favo op de vrijdag. In de toekomst zou ik wel graag een uitbreiding van het assortiment zien dmv Milkshakes.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld bij Bun en dat zullen we ook nog vaker doen. Heerlijke broodjes en vriendelijke bezorgers.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden naast de smaakvolle bun’s de tijdelijke test chicken wings. Nou dit test panel was louter positief in zijn beoordeling. Heerlijke kippen pootjes en vleugeltjes in een bijzondere marinade, een heuse smaak explosie. Wat ons betreft kunnen ze voor altijd in het assortiment. De bezorger was ook erg vrolijk en spontaan! 5 sterren ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was an amazing bun, great start of 2018. Thank you guys for the taste explosion, very inspiring. More Life, More Bun!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dolgelukkig iedere vrijdag met broodjes van BUN, maakt de week weer prachtig af :D

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummmmmm

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meatloaf was echt lekker vandaag, aardige bezorger ook.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en super warm!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ERG LEKKER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zalig!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke buns op deze middag. Aangenaam verrast ook door de knappe bezorger. Ik ga zeker vaker bestellen! xx

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als u dit leest, en u heeft nog nooit BUN gegeten, dan heb ik u slechts één ding te zeggen. Waar wacht u nog op! Voor het eerst BUN eten is beter dan voor het eerst de Beatles horen. De zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zorgen voor een dans van smaken in de mond waar het Scapino Ballet niet van terugheeft. Origineel, smeuïg en gewoon heel erg lekker. Rotterdamse kwaliteit!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun is zoals altijd weer heel lekker alleen worden helaas broodjes steeds kleiner vind ook jammer dat ham kaas bun veel duurder zijn geworden ook staat er dat er cheddar word gebruikt die was helaas niet te proeven. Verder is het nog altijd goed bezorgd zeer vriendelijk alleen vind het jammer dat broodjes steeds minder groot worden en sommige wat duurder worden waardoor keuze voor alternatieve makkelijker word.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk gebakken, heerlijk belegd en dampend warm nog bij ons op kantoor bezorgd. Iedere vrijdag smullen we weer bij de lunch van de broodjes van Bun! Geweldig!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, ambachtelijke broodjes en leuk verpakt!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is er met BUN gebeurd? Mijn broodje is met 50% gekrompen en past nu in mijn handpalm. De eens kwalitatieve ingrediënten zijn vervangen door goedkopere varianten. Zelfs de sla moest er aan geloven. De eens zo lekker knapperige sla is vervangen door een goedkope krop sla. Is dit de nieuwe concept vaan BUN het een tijd geleden over had? Broodjes verkleinen + goedkopere ingrediënten = $$$ . Ga hier niet meer bestellen. Zat andere zaakjes waar je nog waar voor je geld krijgt. BUN you blew it.

Reactie van Bun:Beste Lefty, Vervelend maar begrijpelijk dat je dit zo hebt ervaren. We probeerden wat aan de productiemethode te veranderen, waardoor er een aantal broodjes erg klein waren uitgevallen. We dachten dat het wel kon, maar bij nader inzien zijn we hier ook niet tevreden over. Dit zal dus niet de nieuwe maat van de broodjes worden. Op de ingrediënten hebben we niet bezuinigd. We gebruiken dezelfde sla (Romaine), maar dan grotere kroppen. Het werkt efficiënter maar we moeten er inderdaad wel op letten dat we naast het groen van de sla ook de knapperige kern op het broodje doen. Verder hebben we het menu aangepast met nieuwe broodjes, dit hebben we puur gedaan omdat we het leuk vinden nieuwe broodjes te verzinnen en de klant iets nieuws willen aanbieden. Dit is niet zozeer om te bezuinigen. Kortom excuses voor deze slechte ervaring en toch ook bedankt voor je feedback. We smsen je een code waarmee je de volgende keer gratis kan bestellen en hopen dat we je dan kunnen overtuigen dat we niet onze kwaliteitsstandaard overboord hebben gegooid. Groeten Bun

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! Deze keer waren ze wel wat kleiner van formaat. Jammer!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ooh hier word ik zo dolgelukkig van. Kantoorlunch gehad met broodjes van Bun, iedereen dikke smile van oor tot oor. Verrukkelijke broodjes, rustieke verpakking- Best. Lunch. Ever.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke broodjes

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed gevuld broodje voor een mooie prijs. Het werd ook snel en zorgvuldig bezorgd!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pulled Pork is een aanrader!

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potverdikkie, wat zijn jullie kip broodjes toch lekker!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes en snelle bezorging. Elke keer weer.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes, snelle bezorging. Helemaal top!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige broodjes kip, love it

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Had bun kip en bun eisalade met bacon. Bacon was lekker knapperig en kip goed op smaak. Die tzatisiki of hoe je dat ook schrijft ook erg lekker verfrissend

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje was lekker, voor herhaling vatbaar.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere broodjes en koekjes

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spang

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle levering en echt super lekkere smakelijke broodjes 5/5

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergave broodjes

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb twee keer besteld, Heerlijk!!!!

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warm bezorgd en superverse producten!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed gevulde broodjes voor een goede prijs! Veel keus, dus voor elk wat wils. De bezorging was wel later dan in eerste instantie was aangegeven, maar dat was voor ons niet zo erg.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker.!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch besteld voor onze gasten op kantoor. Broodjes vielen erg goed in de smaak (en ik was heel blij met het koekje)

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten geblazen. De broodjes waren dusdanig groot dat me schakel soms in de weg zat tijdens het eten. ook wat tzatziki-saus over me Chelsea vest gemorst, maar dat mocht de pret niet drukken.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes, snelle levering én het wordt aangegeven wanneer je je bestelling ontvangt, extra pluspunt!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke broodjes en het koekje smaakte boven verwachting erg goed! Ik had de white choco blue berry cookie! Aanrader! De bezorger was er eerder dan aangegeven, perfect!